'İLK TİYATROM İLK KONSERİM' KAPSAMINDA BİNLERCE ÇOCUK VE GENÇ SANATLA TANIŞIYOR!

Zorlu PSM olarak sanatı toplumun her kesimine ulaştırmayı hedeflediğimiz ödüllü sosyal fayda projemiz “İlk Tiyatrom İlk Konserim” ile dezavantajlı bölgelerde yaşayan, hayatlarında hiç konsere ya da tiyatroya gitmemiş yetişkinler, gençler ve çocukları sanatla tanıştırıyoruz.

Bu proje, sahne sanatlarının sihirli atmosferi aracılığıyla, sanata erişimi sınırlı olan bireylerin hayatlarına değer katıyor. İlk Tiyatrom İlk Konserim’i hayata geçirdiğimiz 3 yıla yakın zamandan beri sahnelerimizde sayıları 5.000’i bulan kişiyi ücretsiz olarak ağırladık.

Bu anlamlı projeyi SosyalBen Vakfı ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) gibi uzman sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde yürütüyoruz. Ayrıca 2024 yılında proje kapsamımıza MZV, YETGEN, ASKIDA NE VAR gibi oluşumların yanı sıra İstanbul’un çeşitli ilçelerinin okullarını da bağlı bulundukları belediyeler aracılığıyla dahil ettik. Böylece sanata erişimi kısıtlı olan binlerce insana bu deneyimi yaşattık.

Sosyal fayda projelerimiz artarak devam edecek...

Açıldığımız 2013 yılından bugüne Zorlu PSM olarak, Zorlu Ailesi ve Zorlu Holding’in desteğiyle vizyonunu her zaman dünya standartlarında kültür-sanat deneyimleri sunduk. Grubumuzun Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda tüm faaliyetlerimizde toplum için ortak değer yaratmayı kendimize misyon edindik.

Zorlu PSM’nin kapılarının açıldığı, ışıklarının yandığı her gün yepyeni prodüksiyonları ve dünyaca ünlü isimleri ağırlamaya devam ederken, kültür sanat aktivitelerini her kesime ulaştırmayı hedefleyen ve kültür-sanat dünyasının mutfağına istihdam sağlayan sosyal fayda projelerimizi de artırarak sürdüreceğiz.

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR