“Ordinary Love” teklisiyle kısa bir sessizliğin ardından dinleyenleriyle buluşan Roosevelt, 16 Aralık akşamı, %100 Müzik katkılarıyla, Turkcell Sahnesi’ne geliyor!
Marius Lauber, ya da bilinen sahne adıyla Roosevelt, her türlü dans müziğine ilgi duyan bir müzik tutkunudur. Yacht rock'tan Balearic dokulara, house coşkusundan buz gibi techno'ya kadar, müziğine sıcak duygusal bir dokunuş katarak insanları kendine aşık eden müziğini besliyor. 'Elliot' EP'siyle çıkış yapan, çarpıcı bir ilk albüm olan 'Roosevelt', cesur ve bağımlılık yapan ikinci albüm 'Young Romance' ve elektronik müziğe olan aşk mektubu niteliğindeki 'Polydans' ile Roosevelt, dünya çapında geniş bir dinleyici kitlesi elde etti.
Yıllarca dünya çapında turnelerde deneyim kazanırken Washed Out gibi sanatçılarla işbirliği yapmak ve Rhye, Glass Animals, Chvrches ve Charlotte Gainsbourg gibi sanatçıların remikslerini yapmak suretiyle Roosevelt, elektronik müziğin en çok konuşulan yeni seslerinden biri haline geldi. Üçüncü albümü üzerinde çalışmaya geldiğinde Lauber, yolda öğrendiği uzmanlığı köklerine geri getirdi. En son albümünde neredeyse tüm enstrümanları kendisi çalarak, 80'lerin sentezleyici, disko, French touch ve çılgınca dans pisti coşkusunun ruhunu birleştirerek 'Polydans'ı üretti ve harika sonuçlar elde etti.
Ne dinlemeli?
Montreal, Moving On, Strangers, Ordinary Love